Blogs: Decorate your home
 Vollemaansgezicht Schildklier  thumbnail

Vollemaansgezicht Schildklier

Published Oct 10, 23
9 min read

Welke Vitamine Bij Trage Schildklier

Wat aangeeft dat het, voor mij althans, nodig blijft. Ik blijf, tot slot, het ongelooflijk vinden wat een niet vermoed en niet ontdekt tekort van deze ene super belangrijke vitamine met je gezondheid kan aanrichten. En omgekeerd: wat een wonder is het als je in relatief korte tijd, na inname van de 2 juiste soorten hoog gedoseerde B12, methyl- en adenosylcobalamine (met wat foliumzuur om de werking van B12 te versterken), weer zoveel gezondheidswinst kunt terugpakken.

We liepen al tijden bij de huisarts met onze dochter, want uit bloedonderzoek viel mij op dat haar B12 dalende was. Maar omdat ze nog niet op de ondergrens zat, deed de huisarts hier niks aan terwijl onze dochter al dik 2 jaar vage klachten had. thc waarde schildklier. Ze had altijd hoofdpijn (sinds eind vorige jaar werd het steeds heftiger), was erg prikkelbaar, had lichte tintelingen in haar voeten en benen haar en haar vermoeidheid werd steeds erger

In het weekend was haar lampje uit en lag ze om 11 uur al op bed. Toen ben ik me op internet gaan verdiepen en kwam ik de site vitamineb12nu. nl tegen - soja en schildklier. Gelijk informatie opgevraagd en werd ik door de heer Baden terug gebeld en had ik een zeer fijn gesprek

Onze dochter is half december 2017 begonnen met de smelt tabletten, eerst van ieder B12 soort 1 smelt tablet (nhg schildklier zwangerschap). Na enige tijd werden de klachten wat minder, maar het ging langzaam. Nogmaals toen contact gehad met de heer Baden en hij adviseerde om 2 smelt tabletten van beide soorten B12 te nemen van het standaard pakket

Ook waren haar voeten steenkoud, zelfs zomers. hoe merk je dat je iets aan je schildklier hebt?. Het viel me op toen het paar week geleden zo koud was, dat ik haar niet hoorde klagen over haar tenen en heb toen haar tenen bekeken en ze zei zelf toen, "oh ja dat wilde ik je nog zeggen mama: mijn tenen doen geen pijn meer en zijn normaal van kleur"

Onze dochter en wij als ouders..wij zijn erg tevreden over de smelt tabletten en de adviezen die wij hebben mogen ontvangen. En ik vind: de waarheid mag verteld worden dat de smelt tabletten echt werken! Ik ben altijd sceptisch, maar ik zie hoeveel positieve effecten het heeft op onze dochter, ook haar eetlust is veel beter geworden.

Bloedonderzoek Schildklier

Groetjes van een zeer blije Familie Kloezen” - altijd warm hebben schildklier. (80 jaar) uit Sneek, Februari 2018 “Over een maand word ik 80.een prachtige leeftijd.(vind ik NU.) Maar in november 2016 had ik het gevoel dat mijn kaarsje langzaam uit zou gaan. Ik worstelde me door het leven. Ik lag veel op bed, kon haast niet meer lopen, had veel pijnen, was incontinent en durfde bijna niet weg te gaan.Één straat verder was al een heel eind en daarbij kon ik moeilijk schrijven (onleesbaar)

Je kunt bijna niet bedenken welke klacht ik NIET had. In feite was ik nergens meer. Ik heb dat toen niet zo geuit aan mijn naasten want dan maken anderen zich ongerust. Ging ik gewoon extra veel rusten overdag. Maar dat hielp nauwelijks en ik raakte op een gegeven moment ook geestelijk uit balans en soms echt in de war.

Ik begon in elk geval alles over B12 gebrek te lezen en steeds meer werd mij duidelijk: Dat was IK waar het over ging... Uiteraard heb ik toen mijn B12 bloedwaarde laten prikken bij de huisarts..Alles was goed (niet dus)..Ik testte bij mezelf met mijn biosensor dat ik een fiks B12-tekort had van meer dan 1100 % en ik begon met de Sana, Core B12 zuigtabletten 3000 mg, daarna 2x 3000 mg en heb nu al maanden de 10.

en blijf dat doen! Na een half jaar B12 inname ging het namelijk geleidelijk steeds beter met me: mijn klachten en pijnen namen steeds meer af en ik was veel minder moe (langzame schildklier). Het lopen ging ook steeds beter en ook verdween de incontinentie. En geestelijk voelde en voel ik me veel helderder en veel opgewekter – en ik ben niet meer bang om dement te worden! Intussen, vanuit een hernieuwde vitaliteit, nam ik nam het idee van het schrijven van een spiritueel parabel boek, 'Voorbij de Sterren', weer op; ik nam een geweldige redacteur in de arm en in een half jaar tijd hebben we alles wat ik al eerder had geschreven in nauwe samenwerking verder op papier gezetSoms was ik gesloopt, maar hield vol omdat de inhoud zo waardevol was (wat is goed voor je schildklier). Het boek is echt "geboren" en is nu een prachtig kind geworden waar ik ontzettend veel van houd! Ik teken daarnaast nu ook weer met veel inzet 'Levensbomen voor mensen en doe mijn werk weer elke dag, gewoon omdat ik het heerlijk vindt en ontzettend blij dat ik weer volledig mens ben

Ik test nu zelf altijd op B12 en kom het vaak tegen vooral bij oudere mensen die soms nu weer kunnen tennissen en op vakantie gaan. Dat is toch fantastisch? Ik kan nu in elk geval zeggen, en dat is echt niet overdreven: Ik heb mijn Leven weer terug”. De twee websites van Dineke zijn: www.

Spirulina Schildklier

Ik krabbelde langzaam weer overeind, kon weer mondjesmaat werken. Na het krijgen van twee gezonde kinderen stopte ik op mijn 35ste met werken. klachten traag werkende schildklier. En de klachten namen toe: Huidproblemen, exceem, gewichtstoename en angsten. Tot paniekaanvallen aan toe. Totdat ik vorig jaar B12 ontdekte. Ook omdat ik vegan ben geworden en supplementen zocht

Heerlijk om weer zo in het leven te staan en me niet meer zo mee te laten voeren door de winden die er waaien om me heen (melatonine en trage schildklier). Weer de kracht te voelen die ik heb”. (53 jaar) uit Renkum, Januari 2018 “Mijn 14 jarige dochter is de laatste 2 jaar heel veel ziek geweest en in ieder geval nooit fit

Dit alles maakte haar erg onzeker en vaak verdrietig. Bloedonderzoek bij de huisarts volgde, maar daar kwam niets uit. Haar B12 bloedwaarde was helemaal oké, zelfs 'bovengemiddeld', zei de huisarts. Na allerlei verdere onderzoeken in het ziekenhuis, die niets opleverden, zijn we uiteindelijk bij een osteopaat in Arnhem terecht gekomen.

Hij adviseerde om de 2 maanden Powerkuur van vitamineb12nu. nl te nemen. Dus dat zijn we gaan doen. En nu. na 2 maanden B12 inname heb ik een ander kind! Ze is weer vrolijk, is meer zelfverzekerd, heeft meer energie. trage schildklier na zwangerschap. Op school worden gelukkig ook weer goede resultaten behaald. Kortom: ze heeft veel meer levensvreugde

Nu, na 2 maanden gebruik, zijn mijn klachten vele malen minder, ben ik veel fitter en energieker geworden, geestelijk stabieler, positiever. Mijn haarverlies is gestopt en gelukkig begin ik eindelijk af te vallen. Waarschijnlijk kan ik tevens de dosering van mijn schildklier-medicijn wat gaan reduceren.. In de reguliere geneeskunde kijkt men alleen naar de uitslag van een bloedtest en wordt er niet stilgestaan bij de mogelijkheid dat de vitamine B12 niet op celniveau zijn werk doet.

Mijn dochter en ik waren beiden erg prikkel gevoelig, dat is nu veel minder hevig. We staan nu mede hierdoor gelukkig veel steviger in onze schoenen! Onze positieve B12 ervaringen deel ik graag in mijn omgeving, want ik vind het belangrijk dat deze B12 vondst bekendheid krijgt. Ook mijn huisarts, inmiddels een antroposofische arts, heb ik op de hoogte gesteld”.

Snelle Schildklier En Voeding

In oktober 1997 werd ik door een auto geschept. Ik heb daardoor een whiplash en heb er veel lichamelijke klachten aan overgehouden; en natuurlijk had ook mijn geestelijke gesteldheid een deuk gekregen - trage schildklier forum. Maar ik leefde natuurlijk verder en linkte al mijn klachten die na het ongeluk nog verder verergerden aan dat ongeluk

Een paar weken vakantie deden wonderen en ik dacht dat ik weer verder kon met mijn werk. Maar ik takelde toch nog steeds verder af: bijna dagelijkse migraine aanvallen, extreme vermoeidheid; prikkelbare darm syndroom, lusteloos zijn, heel prikkelbaar zijn, geheugen problemen (soort van dementie), slaapstoornis, concentratiestoornis, krachtverlies..Kortom: een hele lijst klachten waar geen eind aan kwam, waardoor ik eigenlijk geen zin meer in het leven had.

Ik ging eind juni met vakantie en dacht dat de zon mij wel goed zou doen. Dit werkte redelijk. Tijdens mijn vakantie volgde ik iemand van Facebook die met biologische producten bezig was. Alle onderwerpen kwamen een keer aan bod, zoals vitamine D en magnesium, vitamine B12, ijzer, jodium tekorten, enz.Maar nu, in de afgelopen maanden, merkte ik dat ik er weer meer gevoel in begon te krijgen. Mijn spieren werden en worden soepeler, mijn handen, mijn vingers kan ik ook nu beter bewegen. Het aankleden en douchen gaat veel beter en soepeler. Ik slaap ook beter, ook al is het nu 4 à 5 uurtjes, dat scheelt toch een hoop; ik voel mij al met al veel beter en de extreme vermoeidheid begint ook af te nemen.

Maar ik heb er vertrouwen in dat dat ook goed zal komen. Ik ben goed geïnformeerd hierover. Eindelijk kan ik nu zeggen dat ik de vele onderzoeken, specialisten en andere deskundigen achterwege kan laten. Geen bezoek aan de reumatoloog, fysiotherapeut, psychiater, osteopaat, revalidatiearts en ergotherapeut meer.. Ik kom nog alleen bij een psycholoog, maar dat kan ik in de nabije toekomst gaan afronden; dat weet ik zeker.

Ik dacht dat ik in mijn overgang was, want er kwam duizelingen bij; ik werd plots weer wagenziek, kreeg wegtrekkers, had geen goed evenwicht meer, de pijn in mijn knie werd erger en erger; vermoeidheid, tintelingen, het heel koud hebben, spierpijn, oorsuizen en stemmingswisselingen, huilen om iets of niets, etc., etc.

Ashwagandha SchildklierIk ben niet naar de huisarts gegaan, maar heb meteen via de site van Vitamineb12nu een standaardpakket besteld (ik had dit jaren geleden ook een hele periode gedaan, ik heb geen idee waarom ik gestopt was ermee) en ben begonnen met het slikken van B12. 1 x per dag in de ochtend.

Na 3 weken B12 gebruik kan ik nu weer wandelingen maken. Voorheen kon ik maximaal 20 minuten lopen. Nu kan ik gemakkelijk 1 uur en 15 minuten lopen. Ik ben 44 jaar, laat ik dat erbij vermelden. Ik heb nog lichte last van wagenziekte en een piep in mijn oor.

Ik ben heel blij dat ik weer B12 ben gaan nemen. Het heeft mijn leven een positieve draai in de goede richting gegeven en ik heb vooral weer plezier, voel me gelukkig en ik kan weer goed lopen. Ik kan het iedereen met vage klachten van harte aanbevelen! Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben.

Ik herkende zóveel in de klachten toen het onderwerp over Vitamine tekorten ging. En ik was inmiddels ook al twee keer in huis onverklaarbaar en zeer pijnlijk gevallen. Daarnaast was ik erg moe, had ik vaak hoofdpijn of zelfs migraine, sliep ik slecht en had ik veel onverklaarbare pijn aan mijn heupen.

En dat ik moest beginnen met B12 inspuitingen. Na bijna anderhalf jaar deze inspuitingen te hebben gehad, knapte ik, gek genoeg, tóch maar niet op. Ik bleef mij maar zo intens moe voelen en was daarnaast geestelijk gewoon niet meer mijzelf: ik bleef mij maar zo ongelukkig voelen en voelde een verdriet dat ik maar moeilijk onder woorden kon brengen.

Latest Posts

Kinesist Attenhoven

Published Jun 17, 24
8 min read

Wat Kost Een Kinesist

Published Jun 17, 24
3 min read